tisdag 27 maj 2008

Ytterligare bevis!

Nedan finns ytterligare bildbevis. Bilssekvensen är hämtad från den gamla föreningens hemsida som tvingades stänga 2007.10 kommentarer:

Sann skit (igen) sa...

Det här är ju bara hitte-på bilder!

Anonym sa...

Sprang på dåvarande justitieminister Thomas Bodström härom året på en bar i Stockholm. Jag frågade honom om det inte var dags att gå till botten med frågan om fotbolls-VM 1958.

Och han instämde. Utlovade till och med en sanningskommission när det gått 50 år sedan "turneringen". det är i år det. Nu vill jag veta vad Bodströms efterträdare gör åt saken. Blir det något av eller? Och kommer socialdemokraterna att våga ta i det här om de vinner nästa val?

Niklas sa...

Alla prylar som finns kvar från den tiden då? Typ kepsar pins och liknande, är det också fejk???

Anonym sa...

Är ni tillbaka igen? Trodde ni hade fattat att det verkligen var VM i Sverige 1958. Idioter!

Anonym sa...

Jag kan förstå att ni inte kan hitta byggnaderna över Ullevis läktare idag. Ni har nämligen tagit den nya bilden från fel läktare. Filmsekvensen togs från huvudläktaren, den läktare man skymtar i bildens högra kant. Gör om, gör rätt!

Anonym sa...

Varför bygga en stadion i LA om matcherna ska gå i NY???

Hojping

Anonym sa...

Varför håller vänsternissar på med detta dravelprojekt fortfarande. Den långsökta kopplingen till historierevisionister är bara löjeväckande.

olle w

Anonym sa...

1: Om det nu utspelade sig i NY, borde det inte finnas en arena som ligger precis på den platsen framför höghusen?

2: Det här med att det inte är några journalister från de stora svenska tidningarna, kan det inte vara utländska journalister? Eller journalister från små-tidningar som ni inte kollat upp?

3:Man kan inte tysta ner alla all publik och alla lagen. Folk var ju faktiskt där!

4: Om det vore en bluff skulle inte fifa överleva.

5: Det är säkert avundsjuka människor som startat upp ryktet och sen har det spridit sig mellan människor som har tråkiga liv och inget bättre för sig.

Anonym sa...

jag är jesus

Anonym sa...

Tror inte den här personen de Waern existerar i verkligheten. Inte heller boken eller bokförlaget. Har aldrig sett några bevis för det. Bandspelaren i filmen finns inte på marknaden, utan är en hemmagjord konstruktion där bandet dessutom snurrar åt fel håll. Möblerna i de Waerns lägenhet liksom kostymerna han har fanns inte år 2002. Vad är det som pågår? En metakonspiration? Sytet är naturligtvis att dölja annan händelse 2002. Frågan är om år 2002 verkligen existerade! Finns mycket som talar för att 2001 direkt följdes av 2003.
Dags för ksp 2002!!!